Het kan met de Q-app

“De regelmatig terugkerende kwaliteitscontrole is een tijdrovende klus”, horen wij van onze klanten. Toch is deze controle nodig om de algemene schoonmaakkwaliteit te monitoren en zodoende een goed beeld te krijgen van de ‘stand van zaken’ van de schoonmaak van iedere ruimte. Het maakt de aandachtspunten op het gebied van hygiëne inzichtelijk. Dit is een verantwoordelijke en regelmatig terugkerende klus voor iedere kwaliteitsmanager. De Q-app vergemakkelijkt deze taak.

Controleformulieren uitprinten en gegevens ‘overtypen’ niet meer nodig

Eerst formulieren uitdraaien voor iedere te controleren ruimte, vervolgens de ingevulde formulieren verzamelen en dan de informatie in de computer zetten. Oh ja, ook nog een uitdraai maken met managementinformatie, waarop de verzamelde gegevens inzichtelijk in grafieken en tabellen terug te vinden zijn voor de directie. Al deze werkzaamheden nemen veel tijd in beslag en zijn, na verwerking, al niet meer up-to-date. Dit zijn veel gehoorde problemen bij onze klanten. ‘Dat moet en kan anders’, vinden wij als innovatieve hygiënepartner.

Breng kwaliteit direct en online in beeld

Een zorgvuldige voorbereiding en veel gesprekken met onze klanten over DCS (Dagelijks Controle Systeem) maakt dat wij binnenkort ons pronkstuk lanceren: de Q-app. Een intelligent online systeem. De gegevens van de kwaliteitscontrole worden direct ingevoerd in een voor ieder mobiel device geschikte app. Uiteraard kunt u van ons een stukje maatwerk verwachten. Iedere organisatie en elk gebouw zijn immers anders. Met de Q-app kunt u de kwaliteit van de schoonmaak van elke ruimte, afdeling en controle-items direct vastleggen. Valt u iets bijzonders op tijdens de controle? U kunt hiervan een foto maken en deze rechtstreeks uploaden. Zo kunt u een eventuele afwijking visueel maken. Een korte training en een gebruikershandleiding kunt u ook van ons verwachten. Met het gebruik van de Q-app heeft u, na uitvoering van de controle, met één druk op de knop direct de stand van zaken in beeld. U kunt bijvoorbeeld direct bijsturen en/of rapporteren. Handig voor u, voor de medewerker en voor het management. Bovendien is deze werkwijze snel, effectief en tijdbesparend en sluit deze ontwikkeling prima aan bij ons motto om de toekomst nog een stukje schoner, gezonder en veiliger te maken. De basis voor professionele schoonmaakaansturing begint bij de Q-app.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over de Q-app, de mogelijkheden en (licentie)kosten voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op. Onze adviseur geeft u met plezier meer informatie en toont u graag een demoversie.